Smygstartar julen

Smygstartar julen

Med tanke på att det här var en relativt lugn vecka, både på jobb- och hemmafronten, hade jag inbillat mig att jag skulle hinna med ett blogginlägg eller två. Istället tog jag mig tid till helt annat, bl.a. knäpptes årets julkortsmotiv, slutuppgiften i den kurs jag deltagit i under hösten gjordes klar och eftersom det kom lite snö, smög sig också en viss julstämning på och tankarna började lite smått gå mot julförberedelser. Så här lagom inför första december har jag också noterat att bloggens populäraste inlägg just nu är det här.

Nu smygstarta med glögg och plommonrullar.

231113-3231113-2  231113

3 reaktioner på ”Smygstartar julen

  1. Skönt att ha julkortsmotiven klara! Jag hade också tänkt ställa till med fotografering idag, men så kom sonen hem ett mindre vackert skrapsår på kinden igår. Å andra sidan så vore sju verkligen ett autentiskt foto! 😉 Och kul att se tomtarna!

      1. Jo lyckades just och just pricka in fotosessionen mellan två förkylningar, måste passa på då det inte alls lyckades förra året då det var vattkoppssäsong och en prickigare än den andra – men precis som du skrev, det är ju förstås äkta bilder 🙂 Tomtarna är mina absoluta favoriter just nu, men de fick flytta in i skåpet nån dag till ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s