Plåster på såren

Plåster på såren

På nåt sätt är det som om skoskav hör sommaren till och därför passade det extra bra att säsongens Buzzador– produkt var Compeed-plåster.
imagePlåstren finns i olika format och storlek och innehåller en ”aktiv gel med fuktabsorberande partiklar”. Om man ska tro på förpackningen ger plåstren snabb lindring och påskyndar läkningen. Dessutom kan de sitta kvar i flera dar till skillnad från vanliga plåster som lätt lossnar. I jämförelse med vanliga plåster ingår med Compeed några varningar: du får inte klippa plåstren och är du diabetiker ska du rådfråga läkare innan du använder den här typen av produkt.

image

Som sagt, skoskav hör sommaren till, men under den här tiden som kampanjen har pågått har förpackningen förblivit orörd och istället är det ”min testpatrull” som konstaterat att de använt dem tidigare, att plåstren är jättebra och att de kommer att använda dem igen. För egen del återstår att se.

Vill du också bli en Buzzador och få chans att testa nya produkter, dela ut testprover till vänner och kollegor? Anmäl dig då här och uppge koden ”Finland Ack”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s