Fläckfritt

Fläckfritt

En av höstens Buzzador-kampanjer som vi nu testat på är Vanish Gold-fläckborttagningsmedel. Redan på förpackningen kan man läsa att fläcken försvinner på 30 sekunder!! Och jag ska villigt erkänna att jag kände mig mycket skeptisk till att det skulle stämma.

image

Tillsammans med fläckborttagningsmedlet följde också en vit tygbit och då måste man ju förstås passa på att testa olika typer av fläckar.

image

Barnen som också tyckte att fläckexperimentet var intressant, var ivriga på att se om fläckarna skulle försvinna. För experimentet valde vi att testa: gräs, blåbär, rödvin och choklad. Vi blandade ljummet vatten och lite Vanish Gold och sen åkte tygbiten ner i vattnet. Det tog inte många sekunder innan chokladfläcken var borta, efter några minuter var också gräsfläckarna borta men för vin- och blåbärsfläckarna tog det längre. Nån längre stund tog det sist och slutligen inte och inom tio minuter var alla fläckar borta. Medlet är helt klart effektivt och även om det tar mer än 30 sekunder innan de är borta, så ser man förändringen mer eller mindre genast. Till nackdelarna hör helt klart den otroligt starka lukten och medlet är knappast lämpligt vare sig för allergiker, sängkläder eller babykläder. Men som sagt, funkar, det gör det!

image

Vill du också bli en Buzzador, testa nya produkter och få chansen att dela ut testprover till dina vänner? Klicka in dig här och anmäl ditt intresse!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s