För pysselsugna

För pysselsugna

Buzzador-kampanjerna har ramlat in i höst och den senaste i raden var Bic Uhu-produkter. Hemma hos oss pysslas det om inte varje dag så i alla fall flera gånger i veckan. Båda barnen gillar att pyssla på olika sätt och själv tycker jag också att det tidvis kan vara riktigt kul, så kampanjen var välkommen.

imageI paketet ingick häftmassa och tre sorters lim. Så nu har vi pysslat och fixat, limmat och testat. Favoriten var helt klart limflaskan ”Bic Uhu Multi Purpose Adhesive” som enkelt kunde ställas i tre olika lägen. Limmet funkar på de flesta material, t.ex. trä, papper, tyg, läder, porslin, metall och plast.

image

Limstiftet ”Bic Uhu Stic” var som vilket annat limstift som helst och funkar för allt papperspyssel. I paketet ingick också ett annat limstift; ”Bic Uhu Stic Magic” som funkar som ett vanligt limstift men som istället för vitt är blått. Limmet passar bra för små pysslande händer, för med hjälp av den blå färgen har barnen lättare att uppfatta var de redan lagt lim. Det blå limmet är ändå genomskinligt då det torkat. Förutom de tre limsorterna ingick också en förpackning med vit häftmassa ”Bic Uhu patafix”, förpackningen innehåller 80 bitar som häfter bra och kan användas igen och igen.

image

Testresultat var positivt men samtidigt funkar produkterna lika bra som något annat märke, varken bättre eller sämre. Vill du också få chansen att testa nya produkter och ibland få produktprover att dela ut till dina vänner? Anmäl dig här och bli en Buzzador du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s