Etiketter

Det hör ju till att summera året som gått, men den här gången får det bli en snabb version. Året har kantats av både medgång, motgång, hälsoproblem och olyckor, glädjestunder med familj, släkt och vänner, resor och fina minnen. Liksom i bloggen i övrigt, väljer jag också i årskrönikan att fokusera på det positiva.

I januari firades dotterns efterlängtade femte födelsedag, det blev discokalas med kompisarna och det dansades och kalasades. 

  
Februari bjöd på lite snö, men inte alls i den mängd som önskades. Sportlovet innebar en Stockholmsresa och samtidigt ett intressant besök till regalskeppet Vasa. 

Med mars kom vårsolen och det cyklades och pysslades. 

I april var det påskhäxtider och lämpligt väder både för picknick och geocaching.


I maj fortsatte vi med våra geocachingutflykter och med envishet kunde vi hitta skatt efter skatt. Vi längtade efter sommar och semester.

  


Juni
bjöd på roliga och lite annorlunda arbetsdagar, sommarlovet inleddes, midsommaren firades och den efterlängtade semestern började.

 
Sommarresan gick till ett okänt resmål och vi njöt fullt ut. Menorca var helt klart bättre än bra. Juli bjöd också på fler utflykter, bland annat en resa till Umeå.

 
Augusti bjöd på fint sommarväder, båtturer, kräftskiva och husvagnshelger.  

I september bar det iväg på arbetsresa till Glasgow, det blev ett besök till motormässan i Botniahallen och kalasperioden inleddes.  

I oktober fyllde sonen år och det blev ett lyckat mysteriekalas. Höstlovet bjöd på resa till både Heureka och Nådendal spa.

 
I november firades försenad Halloween och barnen pratar än om den roliga och goda maten vi bjöds på.

 
December bjöd på bland annat julfester, julpyssel, traditioner och en välbehövlig lång semester.

 
Nu hoppas vi på ett riktigt bra och roligt nytt år! Och till alla läsare; allt gott inför år 2016!

Årskrönikan för 2014 hittas här.

 

Annonser