En tillbakablick 

En tillbakablick 

2017 är här men vi börjar med att ta en tillbakablick på året som varit.

I januari kom vinterkylan och vissa dagar ville man knappt gå ut. De dagar det gick, passade vi på att skida och skrinna. Dottern fyllde år och det firades med ett Pippikalas.


I februari fanns det äntligen snö och landskapet blev mer vinteraktigt. Vi gjorde en kort sportlovsresa till Stockholm där vi bland annat besökte Junibacken.


I mars hade vi glädjen att bli faddrar till barnens yngsta kusin, vi fortsatte med vinteraktiviteter och firade traditionsenlig påsk.


I april fick dottern ta sina första ridlektioner och lyckan var stor! Fotograferingskursen jag gått på under våren resulterade i ett större fotointresse och kamerans inställningar och funktioner var inte längre helt främmande. Våren började göra ingång.


Maj bjöd bland annat på en arbetsresa till Kroatien och Split kom snabbt att bli en av de städer jag gärna besöker igen!


Sommarlov, konfirmation, förnyelse av vigsellöften, midsommar och födelsedagsfirande, juni var en enda stor fest. Genast efter midsommarsnapsen åkte vi sen iväg på husvagnssemester till Norge.


Juli bjöd bl.a. på fler dagar i Norge, båtliv, ett besök till bostadsmässan, en campingresa med vänner, grillkvällar och till och från riktig sommarvärme.


I augusti var det dags att återgå till jobb och skola, dottern började förskolan, sonen fyran. Sommarkänslan satt ännu i och det blev fler grillkvällar, bröllopsdagen och villaavslutningen firades och vi plockade bär.


September bjöd på vackra höstkvällar, kräftskiva och äppel i mängder.

I oktober avslutades knattesäsongen, höstlöven dalade ner och höstlovet tillbringades på betydligt varmare breddgrader. Sonen fyllde år och det blev ett uppskattat bowlingkalas.


I november var det kalas och middagar mest hela tiden, snön dalade ner och barnen hann både skida och skrinna.


December och julförberedelser, glöggkväll och traditionellt julfirande och nyårsfirande.

TACK till alla er som gjorde 2016 till ett toppenbra år! TACK till alla er som kikar in här, hoppas ni vill hänga med också under 2017!

2 reaktioner på ”En tillbakablick 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s