Etiketter

, ,

Eftersom jag gärna testar nya recept var den senaste Buzzador-kampanjen extra intressant. Lagom till dagens fredagsmys blev det en variant av Santa Maria Street Food: Pulled Salmon Wraps. Paketet innehöll sex stycken indiska chapati-bröd, en påse Ginger & chili-kryddblandning och en burk Lemon chutney.

Som namnet avslöjar så behövs lax för att få till den rätta smaken. Skär ca 500g skinnfri laxfilé i tre-fyra bitar, lägg ner dem i den ugnspåse som medföljer i kryddpåsen, häll på kryddblandningen, 0,5 dl vatten och 1 msk smör. Stäng ugnspåsen och lägg påsen på en plåt. Ställ in i ugnen (200 grader) i 20 min. Sen är det bara att klippa upp påsen och använda en gaffel för att ta itu fiskbitarna. Värm chapati-bröden och servera med lax, turkisk yoghurt, spenat och Lemon chutney.


Till skillnad från den normalt enformiga fredagsmaten, var det här en välkommen variant. Smakrikt, gott och nya smaker. Omväxling förnöjer och det här kan verkligen rekommenderas!


Om du också vill få möjlighet att testa nya produkter, anmäl dig här och bli en Buzzador.

Annonser