Den här veckan har vi fyllt med varierande program, husmorspoängen fortsatte att rassla in då det blev både kantarell- och blåbärsplockning. 


Nåt blåbärsår lär det inte bli, men med tanke på hur mycket vi plockade förra året, så lär det ändå räcka ett bra tag.


Dottern har länge pratat om att låna en hund för en stund och efter en utflyktsdag till Bergö, fick hon gå en efterlängtad hundpromenad. Glad hund – glad dotter!


Under veckan blev det ytterligare en utflykt till Bergö, förmodligen en av sommarlovets höjdpunkter, åtminstone om man frågar dottern. Det blev en blötare ridtur jämfört med vanligt, då dottern fick rida ut i vattnet på favoritponnyn. Vattnet stänkte och både ryttare och ponny njöt.


Under veckan blev det också en hel del kompislek och framför allt en uppskattad övernattning på en kompis villa. Helgen avrundades med running dinner och temat Svensk sommar. Vi dukade för tretton pers i blått och gult, med dalahästar på bordet (ska man anspela på fördomar/få fram temat, så ska man)och serverade bl.a. potatissallad, grillad oxfilé, jordgubbs- och mozzarellasallad och nybakt batong. Rosévin till de vuxna och hallonlemonad till barnen. Huvudrätten efterföljdes av Vem vill bli miljonär? Som vanligt hade vi gissat fritt på vad de andra skulle servera och den här gången lyckades vi pricka in efterrätten till hälften, medan vi var längre ifrån på förrätten. Som vanligt när middagsgänget samlas så blir det tjo och tjim, glada skratt, lek och spel och en riktigt dunderbra middag. Nu fortsätta njuta lite, lite till av semestern!

Annonser