Dags för djungelkalas

Dags för djungelkalas

Som vanligt har hon väntat och längtat till sitt kompiskalas men idag var det äntligen dags. Önskemålet den här gången var ett djungelkalas.


Sagt och gjort, elefantkorten sändes ut och sen har vi funderat och planerat.


Vi dukade i grönt och vitt, med lianer och ballonger i lamporna, palmer på bordet och djungeldjur (kramdjur) lite här och där.


Det blev ett djungeläventyr med ”vatten i skon” utomhus, sen balansgång in i djungeln med hjälp av två mattor som barnen skulle ta sig över med hjälp av endast två kataloger, dessutom måste de ta sig över den hungriga och vilda hajen. Efter paketöppningen blev det djungeldjurscharader och gissningarna haglade ner. Efter ansiktsmålning, blev det en annan version av dansstopp, nämligen apstatyer, Mora träsks tigerjakt och därefter en enkel men högljudd lek med en flygande apa.

För att orka kalasleka, måste man förstås fylla på med lite ny energi och vad passar väl bättre än zebracupcakes och gröna glada grodor (eller kanske gröna djungelspöken)…


Efter att ha hoppat, sjungit, dansat och skuttat fick alla en liten låda att ta med sig hem, kanske lagom till lördagsgodiset.


Och dottern, hon var supernöjd med kalaset och alla fina presenter!

2 reaktioner på ”Dags för djungelkalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s