Humor och hetta

Humor och hetta

Vacker utsikt och hotellfrukost i all sin ära, men då man måste hänga ut genom fönstret för att försöka få sig nerkyld så är det nästan så att fördelarna inte är så övervägande. Det är sommar här i Jyväskylä och då menar jag verkligen SOMMAR, det är så otroligt varmt så det är inte klokt för att vara mitt i MAJ i FINLAND! Men samtidigt är det så skönt med värme och vad gör väl det att man måste klättra upp på skrivbordet och hänga ut huvudet genom fönstret för att få luft då det äntligen är full sommar! Det gäller att njuta så länge det varar!


Idag började arbetsdagen med körsång av ”Må Pyton” som sjöng… inte helt rumsrena finska sånger. Efter ett par välkomsttal fick vi nöjet att lyssna på en av de bästa föreläsare jag hört på mycket länge. Det var humoristiskt från början till slut, det var underhållning men med en stor skopa sanning, det var finsk kultur och finlänskt beteende sett ur en internationell och pricksäker synvinkel. Föreläsning när den är som bäst!


Efter fler föreläsningar/workshops avslutades kvällen med mingel, mat och champagne inne i stan. Och det är bara att konstatera att också den här staden är väldigt fin, dag som natt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s