Dejligt i Danmark

Dejligt i Danmark

Också i år valde vi att styra husvagnen mot de platser där vädret var bäst. Visserligen var vi redan innan start tre som röstade på Danmark och bara en som röstade på Norge, och då vädret visade sig vara betydligt varmare på den danska sidan, var valet självklart!

Vädret har vi verkligen haft tur med, stekande sol varje dag och det redan från morgonen. Stränderna har varit vackra men alltid innehållit otrevliga varelser, trots det har vi badat nästan varje dag – men då i pooler -utan maneter.

Även om vi kört varje dag (totalt 3300 km), har vi ändå kunnat njuta varje dag.


En av de stora fördelarna med att resa med husvagn är att man själva bestämmer när och vart man åker, därför blev det ett spontant besök till Tyskland en av kvällarna, en annan kväll besökte vi släktingar i Göteborgstrakten och på väg hem gjorde vi en avstickare till Ullared. Ibland stannade vi på en och samma camping två nätter, ibland bara en natt, men alltid riktigt fina platser.

Barnen storgillade naturligtvis besöket till Liseberg. I jämförelse med Legoland förra året och alla långa köer, så var det betydligt smidigare, roligare och kortare köer här. Och med tanke på att årets nyhet inte ännu hade hunnit öppnaså finns det förstås skäl att komma hit igen.


Något som jag uppskattade var alla vackra solnedgångar, en finare än den andra.

Kan inte direkt påstå att någon var pigg på att åka hem, men efter att ha varit på resande fot i tio dagar, var det dags att åka hem.

2 reaktioner på ”Dejligt i Danmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s