Lite av varje

Lite av varje

Trots att det inte är många dagar sen vi kom hem från vår husvagnssemester, så har vi sett till att fylla dagarna med roligt och varierande program. Vi har hunnit fira svärmor med en födelsedagslunch på Linds kök – alltid lika god, smakrik och färgglad mat.

Barnen och maken har hunnit testa kangoo-skor och skuttat omkring både inom- och utomhus – och ja, nästa gång ska också jag testa skuttskorna.

Häromdagen blev det en helkväll med goda vänner, middag, kubb, pidron och många glada skratt. För en gångs skull gick det att sitta ute i solen, det gällde bara att flytta bordet i samma takt som solen dök bakom trädtopparna.


Igår levde vi villaliv och rodde bokstavligen in i vassen. Viken jag och barnen rodde i var fylld av vass, men vi slet, drog och rodde och lyckades, tack vare rejäl envishet (vilket känns i kroppen idag) och ett stycke röjsåg, ta oss igenom och ut på vassfritt område.

Som sagt, lite av varje och idag blir det igen annat program.

4 reaktioner på ”Lite av varje

    1. Jo de tyckte verkligen om dem, men observera att 36 är minsta storleken. För M är den storleken för stor, men det funkade ändå att testa en liten stund, dubbla sockor skulle kanske hjälpa. Vi pratade om att kangoo-skor säkert skulle kunna va nåt som femmorna och sexorna skulle gilla att göra på en gy-timme 😀

      1. Ahaa, att det inte finns mindre hade jag nog missat. Låter kanske lite stort den här sommaren ännu… Fast tanken med gympan tar jag med mig till skolan sen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s