Slutet gott, allting gott

Slutet gott, allting gott

Vi avslutade året traditionsenligt med running dinner och temat den här gången var ”snö”. Och snö fick vi verkligen, en snöstorm drog förbi men lugnade ner sig lagom till raketavfyrningen. 


Också den här nyåret stod vi för efterrätten, vi bjöd bl.a. på favoritdrinken Snowball och ”insnöad paj med smak av lime”.


Knäckebrödspizzan som vi fick till förrätt var både god och ovanlig och barnen konstaterade snabbt att det var något som vi också måste testa att göra! ”Tack och lov” serverades champagne till förrätten, för den variant vi hade till tolvslaget var röd och riktigt usel. Efter att ha förlorat mot barnlaget i frågesport om bl.a. hur snabbt snöflingorna dalar ner mot marken, var det dags för lyxig varmrätt. Efter att ha njutit av nötfilé, grönsaker och annat gott, rusade barnen ut i snön och lyckades få ihop två enorma meterhöga snöbollar. 


Kvällen avslutades som sagt hos oss med efterrätt och lämplig dricka (ja förutom champagnen då), planer för det nya året och raketer och de som orkade, firade in både det finska och det svenska tolvslaget. 

Nu är det bara att invänta nytt tema och datum för nästa omtyckta running dinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s