Tillbakablick på 2018

Tillbakablick på 2018

Tempot är lite långsammare idag och vad passar väl bättre då än att göra en tillbakablick på året som var – ett år som var fyllt med det bästa som finns: familjetid, vänner och många resor.

I januari firade vi dottern med djungelkalas, köpte ny bil och tillbringade mycket tid utomhus.


Vintern fortsatte med full kraft i februari och barnen åkte slalom för första gången, själva fick vi återuppta ringrostiga kunskaper. Vi drog iväg på årets första resa tillsammans med goda vänner. Några dagar i Ukkohalla gjorde gott och redan på hemvägen drömde vi om nästa slalomresa.

Också i mars var det full vinter och snön låg som ett tjockt täcke över gården.

I april kom våren och snön gav vika.


Maj kom med värme, temamiddag och djurparksbesök. Husvagnssäsongen inleddes och det blev en arbetsresa till ett hett Jyväskylä.

Barnen skuttade in sommarlovet i juni och jag hade turen att få åka på arbetsresa till soliga Bergen. Genast efter midsommar drog vi sen iväg på en härlig semesterresa till Sverige och Danmark, med en kort avstickare till Tyskland.

Hemresan gick via Liseberg och mysiga Gränna. Sen fortsatte sommaren och den var varmare än varm. Det blev en tripp till ett överhett Umeå och strax därefter en kortare husvagnsresa.


I augusti firade vi tioårig bröllopsdag, bärsäsongen var ett faktum och månaden avslutades med traditionsenlig villa-avslutning.


September bjöd på ytterligare en kräftskiva. Jag fick åka på arbetsresa till Schweiz och strax därefter var det höst på riktigt.

I oktober flydde vi höstrusket och åkte några dagar till Spanien. Det blev bassänghäng, utflykter och firande av sonens födelsedag.


I november kalasades det igen och sakta men säkert övergick vi till julförberedelser, december, jul och tid med familj och släkt.

Nu ser vi framemot ett fint 2019 med många roligheter, god hälsa, roliga resor, härliga upplevelser och kanske en och annan festlighet.

Önskar er alla ett riktigt lyckosamt 2019! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s