Jobbresa med förhinder

Jobbresa med förhinder

Att ens komma iväg på årets första arbetsresa blev denhär gången ett helt kapitel i sig, och då var det inte ens frågan om nåt resmål långt borta. Att mitt i natten inse, på grund av yttre omständigheter, att avfärden blir närmare fyra timmar tidigarelagd än planerat är inte det roligaste. Att därmed bli tvungen att packa klart klockan två på natten är inte heller något att rekommendera. Att sen inte få/kunna sova något mer den natten innan väckarklockan ringde halv sex gjorde det hela rätt jobbigt. Att säga att jag var trött var bara en underdrift, att försöka få allt med sig på en kort stund var nästintill omöjligt. Då det sen visade sig att armbandsklockan stannat och den alternativa klockan stod precis lika still, började det kännas motigt. 

Fullastad med kappsäck, material och väskor lyckades jag ändå ta mig till jobbet, där blev det sen flera timmars ovisshet huruvida jag kunde åka vidare eller om jag drabbats av samma åkomma som dottern och sen också sonen. Att sova max två timmar och sen jobba flera timmar längre än vanligt och samtidigt urskilja om man ”bara” är enormt trött och kan åka iväg eller om man förutom tröttheten också är lätt illamående är inte det lättaste. Efter en lååång arbetsdag kom vi oss sen iväg och 90 minuter senare kunde vi checka in på hotellet och sen rusa iväg för veckans första jobbmiddag med åtta internationella gäster. Efter att ha varit vaken 21 h kunde jag sen äntligen ta kväll.


Idag startade programmet på riktigt och det som en stor del av arbetstiden gått åt till de senaste veckorna kunde äntligen genomföras. Fokus låg idag på musik och glädjande nog var alla 17 internationella gäster på plats. Det har blivit nya bekantskaper, ny information, ny kunskap – en intressant dag som avslutades med ännu en jobbmiddag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s